PROSEDYREDETALJER

Dental Aligners

icon2
icon3
icon4
icon5
dental aligners

Er tannskinner noe for deg?

Riktig justerte tenner er avgjørende for et vakkert smil. Dette kan oppnås ved hjelp av tannjusteringer, den perfekte løsningen på skjeve eller skiftende tenner. Er det den rette løsningen for deg? Sannsynligvis ja, hvis du korrigerer en liten til middels mengde tannfeil.

Tannskinner er skreddersydde, klare plastbrett som passer over tennene dine for gradvis å flytte dem til ønsket posisjon. De er nesten usynlige, og mulig å ta av, derfor enkle å rengjøre. Det er derfor de er et populært valg for de som er tilbakeholdne med å bruke metallseler.

Den første konsultasjonen, når den utstyres med tannjusteringer, vil få tannlegen til å ta avtrykk av tennene dine og bruke dem til å lage en 3D-modell. Basert på denne modellen vil tannskinne laboratoriet bygge et sett med graderte skinner – der hver skinne er unik for dine tenner.

Pasienter bruker hver tannskinne i omtrent to uker før de går til den neste, noe som legger jevnt press på tennene. Over tid vil tennene justeres riktig.

Ulemper? Tannskinner er vanligvis dyrere enn konvensjonelle metalseler, dessuten krever konsekvent bruk. Hvis den ikke brukes i den anbefalte tiden hver dag, vil resultatene lide.

Fremgangsmåte Trinn:-- Konsultasjon  med kjeveortoped eller tannlege.

--  Inntrykk  av tennene dine tas for å lage en 3D-modell av munnen din.

--  Skift iterasjoner   av serien med tannskinner laget for deg, med hver skinne litt forskjellig fra den før den.

--  Slitasjesyklus   av hver tannskinne er omtrent to uker før du bytter til den neste.

--  Se resultatene   ettersom tannskinnene gradvis flytter tennene til ønsket posisjon.

Konsultasjon

Inntrykk

Skift iterasjoner

Slitasjesyklus

Nyt resultatene

Ettervern

tannskinne sukse

Hva med kostnad?

Forutsatt ingen ekstraordinære komplikasjoner, er tannskinnene vi bruker hos Riga Tannlege priset til 1300€. Det er dyrere alternativer som den sterkt promoterte Invisalign™ merke. Vi liker imidlertid Orthoclear™ og har hatt gode resultater med dem.

Er de det rette valget for deg? Vår kjeveortoped hjelper deg gjerne med å bestemme.