PERSONVERN

Personverndetaljer

icon2
icon3
icon4
icon5

Våre Retningslinjer for Personvern

Vi tar personvernet ditt på alvor og er forpliktet til å beskytte det. Ved å bruke denne nettsiden godtar du vilkårene i denne personvernerklæringen. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, vennligst ikke bruk siden.

Vi kan samle inn informasjon om deg, inkludert navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og bruksdata, avhengig av typen transaksjon du inngår. Denne informasjonen brukes bare til å behandle forespørslene dine og forbedre brukeropplevelsen din.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Disse små filene lagrer informasjon som gjør at nettstedet vårt kan gjenkjenne kontoen din, men du har muligheten til å forhindre at datamaskinen din godtar informasjonskapsler.

Vi avslører ingen personlig informasjon innhentet om deg fra denne nettsiden til tredjeparter, med unntak av vår partner tannlegetjenesteleverandør, eller når det er påkrevd av loven.

quotation mark icon

Vi kan bruke informasjonen til å holde kontakten med deg og informere deg om utviklingen knyttet til vår virksomhet, men du vil alltid få muligheten til å velge bort all kommunikasjon.

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen, og vi vil legge ut den oppdaterte versjonen på nettstedet vårt. Vennligst sjekk denne siden med jevne mellomrom for å holde deg informert om eventuelle endringer.

Hvis du har spørsmål om personvernet ditt eller informasjonen vi har samlet om deg, vennligst kontakt oss.