INTEGRITETSPOLICY

Sekretessinformation

icon2
icon3
icon4
icon5

Vår integritetspolicy

Vi tar din integritet på allvar och är fast beslutna att skydda den. Genom att använda denna webbplats godkänner du villkoren i denna integritetspolicy. Om du inte samtycker till dessa villkor ska du inte använda webbplatsen. Vi kan samla in information om dig, inklusive ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress och användningsdata, beroende på vilken typ av transaktion du genomför. Denna information används endast för att behandla dina förfrågningar och förbättra din användarupplevelse. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Dessa små filer lagrar information som gör att vår webbplats kan känna igen ditt konto, men du har möjlighet att förhindra att din dator accepterar cookies.

Vi lämnar inte ut någon personlig information om dig från denna webbplats till tredje part, med undantag för vår partner dental tjänsteleverantör, eller när det krävs enligt lag.

quotation mark icon

Vi kan använda informationen för att hålla kontakten med dig och informera dig om utvecklingen i samband med vår verksamhet, men du kommer alltid att ges möjlighet att välja bort all kommunikation. Vi kan komma att uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan, och vi kommer att publicera den reviderade versionen på vår webbplats. Vänligen kontrollera denna sida regelbundet för att hålla dig informerad om eventuella ändringar. Om du har några frågor om din integritet eller den information vi har samlat in om dig, vänligen kontakta oss.